Friday, April 11, 2008

Finally!

Not that it is something for us to overly rejoice as the damage has already been done. At least, we know that signal we sent is getting through, bit by bit. Hopefully the "line" will get better by the day so that the rest of the message can be received in full, loud and clear.

It's not the sender or radio bandwidth issue, but the problem lies more with the receiver unit at the other end. It needs repair or to save us all the trouble, just change it with a new unit altogether.

Abdullah akui beliau antara penyebab BN kehilangan undi

UTUSAN ONLINE-Terkini
11/04/2008 7:24pm
JOHOR BAHARU 11 April – Perdana Menteri, Datuk Seri Abdullah Ahmad Badawi mengakui beliau merupakan di antara faktor yang telah menyebabkan Barisan Nasional (BN) kehilangan undi pada pilihan raya umum ke-12 bulan lepas.


Abdullah yang juga Presiden UMNO berkata, disebabkan perkara tersebut beliau merasakan bertanggungjawab untuk berbuat sebaik-baiknya bagi memulihkan BN dan UMNO.

"Saya merasakan saya adalah penyebab kepada 'pembuangan undi' (undi tidak diberikan) kepada Barisan Nasional. Dan saya merasakan bertanggungjawab untuk membuat sebaiknya-baiknya untuk memulihkan BN dan UMNO," katanya kepada pemberita di sini hari ini.

It's long overdue. Sigh.

Nevertheless, congrats to you, though it took you quite a while to come to your senses. It's not that hard to admit. To be in denial will not do you, your party or the country any good.

Now the healing process can start. Make haste!

1 comment:

Ausrin said...

Aku baru nak suruh lawyer kampung masuk kan report tu when I read it this afternoon.

How true your words are, now the healing can begin. In order to find the solution, you must first know the problem. Nah, problem dah tau, harap dia buat lah yang patut. Like I said, i wonder how relevant UMNO is to Malays with Anwar in PKR.

I think Anwar might make an impact in term of malay rights because I still think it was kind of the next step for the opposition would take. At the end, Anwar will be the saviour and the malays will support PKR.

Anyway, that is my theory. LEMBI for Ketua Pemuda.......