Thursday, September 11, 2008

Flip-flopping: It's contagious!

Pakatan Rakyat yakin mendapat bilangan ahli Parlimen yang mencukupi untuk mempunyai majoriti dalam Parlimen yang membolehkan penubuhan kerajaan baru. Bagaimanapun tarikh sebenar penubuhan kerajaan mungkin terpaksa dilewatkan dari 16 September sebagaimana rancangan awal akibat beberapa ahli Parlimen telah dipaksa ke Taiwan.

Read more of Pakatan Rakyat's latest Press Statement here.

Change of script! It's now kind of official (despite the big guns of PR i.e., Anwar, LKS or Haji Hadi themselves, are not the ones co-signing the Press Statement concerned, for obvious reasons of course!), from the look of it there will be no 916 after all. For those expecting it to happen, don't hold your breath anymore. Breath easy now! Folks, I guess you can stop with the countdown too.

Seriously Pakatan Rakyat, enough with the shenanigans already!

The Press Statement also came with special dedication to UMNO's supporters. Wow!

Kami menyeru kepada rakyat Malaysia termasuk penyokong UMNO untuk bertenang dan tidak terperangkap dengan retorik perkauman. Marilah kita rakyat Malaysia bersama-sama berusaha keras untuk memperbaiki keadaan ekonomi kita yang semakin teruk dan menyambut perubahan yang akan memberi harapan baru kepada kita semua.

6 comments:

Anti-Katak said...

Sah anwar ibrahim penipu besar!

Conspiracy Theorist said...

Bro LK,

betoi tu bro,..heheh..apo nak dikato,..(",) kan ke bro AnWar tu Master Of Deception.. depa lani guna taktik CIA/MOSAD dh..reverse psychology.. depa put demselve as leader menyeru rakyat..heheh..cekap2..repetition is d best strategy to put d lies as d truth in d publics mind.. so bro AnWar ni sah lah sebagai pengikut Illuminati yg hendakkan NWO!! taktik ni kerap sangat dilakukan dan di buat pada Tun M..pikiaq2 time Tun M tu benda yg jadi tak elok tu punca Tun M ke atau punca dari gangguan bro AnWar masa masuk UMNO thn 82 n di perkuatkan lagi semasa dia jd Menteri Pendidikan.. he change most of wat woz envisage by Tun M to b destructive in order to b seen as d person who help improve d situation,..same as bro AnWar claiming credit for d ringgit peg as being his idea stolen by Tun M,..wat can I say..heheh..whr thr is a possibility thr is a theory and wen is theory thr is a possibility of a conspiracy,..heheh..(,")

Conspiracy Theorist said...

Salam bro LK,

gue ada bagi personal opinion tentang kemunkinan apa akan brlaku kalo bro AnWar brjaya dlm strategy katak lompat dia tu,..boleh tolong komen dak,..heheh..jst nak dengar pendapat loyar plak..cud dat be d scenario.. pls do visit dis post:- http://conspiracytheorist1.blogspot.com/2008/09/anwar-bro-pls-stop-all-dis-nonsensical.html

SAY NO TO NWO!! SAY BYE TO AnWaR & PLah!! SAY WELCOME TO FUTURE PM TGK RAZALEIGH aka Ku Li!!

p.s. tau sajalah bro pendapat org cam gue yg kurang brpelajaran ni,..heheh.. kalo in legal aspect apa gue cakap tu you tink is rite den I dun tink i shud be worried about bro AnWar coming thru power thru dis immoral way of party hopping as it is undemocratic way..dat is why we have elections..well i dunno,..i mite b wrong.. u dun have to published dis comment as i jst want a sincere opinion frm u..thnx bro..heheh..wat else can I say..(",)

Lawyer Kampung said...

Gua ni pun loyar buruk saja bro CT ;-) Dah pi jengok dah nukilan saudara. Salam bro...selamat bersahur!

Piggy Singh said...

Salam Tuan Lawyer,

Don't worry I'm no longer asking to get back my money.

The CDC has found the main culprit that causes the flip-flop syndrome. It is believed to have been caused by virus. The susceptible groups are politicians who are too hungry for supreme power or wanting to stay in power though they don't have the capacity to perform.

Among the symptoms are always feeling sleepy and being paranoid, like believing he's gonna be assasinated.

Dollah and Anwari are suspected to have been infected by flip-flopper. The only cure is they give up their struggle.

Wassalam.

Lawyer Kampung said...

Tuan Piggy Singh, the situation is alarming, the epidemic must be check soonest... haha