Friday, September 12, 2008

Sudah tukar ka?

Bahagian tentukan pelan peralihan kuasa PM, TPM

12/09/2008 12:00pm

KUALA LUMPUR 12 Sept. – Sebarang perubahan dalam pelan peralihan kuasa antara Timbalan Perdana Menteri dan Perdana Menteri seharusnya ditentukan melalui mesyuarat bahagian UMNO, kata Datuk Seri Najib Tun Razak.

Beliau berkata demikian kepada pemberita pada Persidangan Perniagaan China Guandong-Malaysia di sini hari ini. - Utusan


Pelan peralihan kuasa yang kini sudah boleh diubah, kata Najiblah. Dulu dia kata macam lain, sekarang macam lainlah pulak. Kalau dulu dia 100% komited kepada pelan peralihan kuasa, sekarang ini dia kena tukar persenlah. Ikut angin, ikut musimlah katakan....

3 comments:

Zed Zachary said...

Najib pun dulu dah kata and i quote "saya akan cuba menyokong sepenuhnya kepimpinan YAB Perdana Menteri" right after the election..so it's no surprise really!! Dia dah coba la tu tapi dah tak buleh.. Dollah ketegaq sangat nak buat mcm mana.. Dari bagi kat Anwar kalu tunggu lama sangat baik aku sambaq la ni.. Carpe diem!! Harap kat perak bangkit nak bagi menang tarak aa!!

Editor Sukan Bola said...

lawan tetap lawan. jangan lupa dengar lagu dan main bola je.

Lawyer Kampung said...

zed zachary & editor sukan bola, komen tuan-tuan dihargai. Terimakasih.